Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Michelle H. Williams

Institutleder

Michelle H. Williams
Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse af erhvervserfaring 
De opnåede erfaringer inden for forskning og ledelse har været fokuseret omkring 'KVALITET':  

Prydplanteforskning
Har opnået erfaringer ved undersøgelse af både snitblomsters og prydplanters reaktion på abiotiske stressfaktorer, specielt vand og lys. Forskningen har omfattet optimering af produktionsfaktorer, indre og ydre kvalitetsegenskaber. Nøgleområder: tørke, fotosyntese, kulhydrat, rod:skud, blomstring, proteiner, ætylen, aldring.

 

Frugtforskning
Har opnået erfaring inden for kommercialisering af nye frugtprodukter, f.eks. sommerfrugt og kiwier. Forskningen har inkluderet optimering af produktionsmetoder, høst- og modenhedsmodeller, lagring og holdbarhedsmetoder. Nøgleområder: blomstring, frugtudvikling, produktionsplaner, smag/tekstur, blødgøring.

 

Ledelse
Har siden 2003 primært opnået erfaringer med ledelse af forskergrupper inden for frugtavl, postharvest-forskning, prydplanteproduktion og bæredygtig arealanvendelse. Disse lederroller har inkluderet ansvar for indtægtsmål og levering af forskningsresultater, forvaltning af centrale klientrelationer, opbygning af forskningsnetværk, projektledelse af store offentligt finansierede programmer, vejledning og personaleudvikling, ansættelse af personale, aktivitets- og ressourcestyring.

Vis alle (52) »

Vis alle (19) »

ID: 805234