Aarhus Universitets segl

Mimi Yung Mehlsen

Professor

Mimi Yung Mehlsen
Se relationer på Aarhus Universitet

Afsluttede projekter

Kognitiv træning af kvinder behandlet for brystkræft

En gruppe kvinder, der efter behandling for brystkræft oplevede problemer med hukommelse og koncentration, modtog kognitiv træning med en internetbaseret behandling "Professionel Hjernetræning". Deres udbytte af træningen blev sammenlignet med en gruppe kvinder, som ikke modtog behandling.

 

Aldring - sygdom, sundhed og trivsel

Projektet omfatter en række delundersøgelser, hvis overordnede formål er at belyse, hvorvidt ældre patienter oplever sygdom forskelligt fra yngre patienter, og hvilke kognitive processer der har betydning for ældres trivsel i forbindelse med sygdom.

Projektet er baseret på en 3-årig samfinansieret bevilling fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation og Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.

 

Kognitive bivirkninger ved kemoterapi

Hukommelse, koncentration og opmærksomhed testes inden og efter kemoterapi hos kvinder med brystkræft, resultaterne sammenlignes med en kontrolgruppe af hjertepatienter efter akut myokardieinfarkt og en kontrolgruppe af raske.

 

Screening for psykosociale problemer ved onkologisk afdeling, Århus Sygehus

Projektets formål er at udvikle et screeningsinstrument til at identificere psykosociale problemer hos kræftpatienter og at implementere brugen af dette instrument på onkologisk afdeling, således at kræftpatienter, der har behov for behandling eller social indsats kan identificeres og relevante tiltag iværksættes. 

 

Vis alle (169) »

Vis alle (18) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 542883