Presse/medie
Syn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er omdrejningspunktet for den sensoriske videnskab, som kan bruges til dreje vores valg af mad i en sundere retning. Den innovative forskning, som Aarhus Universitet udfører på området, er med i en ny bog, som er redigeret af professor Derek V. Byrne fra Institut for Fødevarer.
Lise Bundgaard
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
Titel | Vores sanser er afgørende for designet af sund mad i fremtiden |
---|---|
Mediets navn/udløb | DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug |
Medietype | Internet |
Land/Område | Danmark |
Dato | 02/03/2021 |
Beskrivelse | Syn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er omdrejningspunktet for den sensoriske videnskab, som kan bruges til dreje vores valg af mad i en sundere retning. Den innovative forskning, som Aarhus Universitet udfører på området, er med i en ny bog, som er redigeret af professor Derek V. Byrne fra Institut for Fødevarer. |
Producer/forfatter | Lise Bundgaard |
URL | https://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/vores-sanser-er-afgoerende-for-designet-af-sund-mad-i-fremtiden/ |
Personer | Derek V. Byrne |
ID: 212153392