Vores sanser er afgørende for designet af sund mad i fremtiden

Presse/medie

Beskrivelse

Syn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er omdrejningspunktet for den sensoriske videnskab, som kan bruges til dreje vores valg af mad i en sundere retning. Den innovative forskning, som Aarhus Universitet udfører på området, er med i en ny bog, som er redigeret af professor Derek V. Byrne fra Institut for Fødevarer.

Periode2 mar. 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelVores sanser er afgørende for designet af sund mad i fremtiden
    Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato02/03/2021
    BeskrivelseSyn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er omdrejningspunktet for den sensoriske videnskab, som kan bruges til dreje vores valg af mad i en sundere retning. Den innovative forskning, som Aarhus Universitet udfører på området, er med i en ny bog, som er redigeret af professor Derek V. Byrne fra Institut for Fødevarer.
    Producer/forfatterLise Bundgaard
    URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/vores-sanser-er-afgoerende-for-designet-af-sund-mad-i-fremtiden/
    PersonerDerek V. Byrne