Trend på DR1: Kød

Presse/medie

01/09/2016
I første program handler det om, at flere danskere spiser mindre kød. Selv om vi er en meget kødspisende nation, så er vores madvaner under forandring.
Men hvorfor skærer mange os ned på bøffer og frikadeller? Er det for dyrenes, klimaets eller vores egen skyld? Hvad spiser vi i stedet for? Grøntsager eller de nye køderstatningsprodukter? Og er vi villige til at spise insekter for at løse fremtidens mangel på fødevarer?

Referencer

  • Trend på DR1: Kød

    Anne Glad, Flemming Møldrup, Bettina Ohlsen , 1 time

    DR P1

Referencer

TitelTrend på DR1: Kød
Mediets navn/udløbDR P1
MedietypeRadio
Varighed/længde/størrelse1 time
Dato01/09/2016
Producer/forfatterAnne Glad, Flemming Møldrup, Bettina Ohlsen
PersonerJoachim Offenberg
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 105589939