Aarhus Universitets segl

TAGER VI VORES DEMOKRATI FOR GIVET? https://www.radio4.dk/program/kraniebrud/?id=tager-vi-vores-demokrati-for-givet_ep_16_11_21

Presse/medie

16/11/2021

I Danmark er vi gode til demokrati. Det fungerer, og vi har gjort det i mange år. Men når ny forskning peger på, at man bliver mere tilbøjelig til at se gennem fingre med udemokratisk opførsel fra politikere, når man har haft demokrati i mange år, mens lande, hvor demokratiet fortsat er ungt, er mere opmærksomme på overholdelse af de demokratiske regler, så bør vi måske lige kaste et blik på os selv… Hvad sker der, hvis vi kommer til at tage vores demokrati for givet – og hvis ansvar er det, at det ikke sker? Det dykker Kraniebrud ned i i dag.

Referencer

Referencer

TitelTAGER VI VORES DEMOKRATI FOR GIVET?
Grad af anerkendelseNational
Mediets navn/udløbRadio 4
MedietypeRadio
Varighed/længde/størrelse50 minutter
Land/OmrådeDanmark
Dato16/11/2021
BeskrivelseI Danmark er vi gode til demokrati. Det fungerer, og vi har gjort det i mange år. Men når ny forskning peger på, at man bliver mere tilbøjelig til at se gennem fingre med udemokratisk opførsel fra politikere, når man har haft demokrati i mange år, mens lande, hvor demokratiet fortsat er ungt, er mere opmærksomme på overholdelse af de demokratiske regler, så bør vi måske lige kaste et blik på os selv… Hvad sker der, hvis vi kommer til at tage vores demokrati for givet – og hvis ansvar er det, at det ikke sker? Det dykker Kraniebrud ned i i dag.
URLhttps://www.radio4.dk/program/kraniebrud/?id=tager-vi-vores-demokrati-for-givet_ep_16_11_21
PersonerKristian Vrede Skaaning Frederiksen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 226268246