TAGER VI VORES DEMOKRATI FOR GIVET? https://www.radio4.dk/program/kraniebrud/?id=tager-vi-vores-demokrati-for-givet_ep_16_11_21

Presse/medie

Beskrivelse

I Danmark er vi gode til demokrati. Det fungerer, og vi har gjort det i mange år. Men når ny forskning peger på, at man bliver mere tilbøjelig til at se gennem fingre med udemokratisk opførsel fra politikere, når man har haft demokrati i mange år, mens lande, hvor demokratiet fortsat er ungt, er mere opmærksomme på overholdelse af de demokratiske regler, så bør vi måske lige kaste et blik på os selv… Hvad sker der, hvis vi kommer til at tage vores demokrati for givet – og hvis ansvar er det, at det ikke sker? Det dykker Kraniebrud ned i i dag.

Periode16 nov. 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

 • TitelTAGER VI VORES DEMOKRATI FOR GIVET?
  Grad af anerkendelseNational
  Mediets navn/udløbRadio 4
  MedietypeRadio
  Varighed/længde/størrelse50 minutter
  Land/OmrådeDanmark
  Dato16/11/2021
  BeskrivelseI Danmark er vi gode til demokrati. Det fungerer, og vi har gjort det i mange år. Men når ny forskning peger på, at man bliver mere tilbøjelig til at se gennem fingre med udemokratisk opførsel fra politikere, når man har haft demokrati i mange år, mens lande, hvor demokratiet fortsat er ungt, er mere opmærksomme på overholdelse af de demokratiske regler, så bør vi måske lige kaste et blik på os selv… Hvad sker der, hvis vi kommer til at tage vores demokrati for givet – og hvis ansvar er det, at det ikke sker? Det dykker Kraniebrud ned i i dag.
  URLhttps://www.radio4.dk/program/kraniebrud/?id=tager-vi-vores-demokrati-for-givet_ep_16_11_21
  PersonerKristian Vrede Skaaning Frederiksen