Summen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.

Presse/medie

01/12/2009

Referencer

  • Summen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.

    Augustus

Referencer

TitelSummen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.
Mediets navn/udløbAugustus
MedietypeTryk
Dato01/12/2009
PersonerVibeke E. Hjortdal
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 105578840