Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Slut med gris på gaflen? I fremtiden spiser vi tangbacon, laboratoriebøf og protein fra luften

Presse/medie

05/04/2021

Hvad skal der på tallerkenen i stedet for steak og flæskesteg? Fremtidens klimavenlige kød kan tage mange former, fortæller to fødevareforskere. Det afgørende er, at vi får de mineraler, vitaminer og proteiner, vi har brug for. Og, naturligvis, at det smager godt nok til, at vi vil udskifte noget af vores elskede kød med alternativerne.

Referencer

Referencer

TitelSlut med gris på gaflen? I fremtiden spiser vi tangbacon, laboratoriebøf og protein fra luften
Mediets navn/udløbAvisen Danmark
MedietypeInternet
Land/OmrådeDanmark
Dato05/04/2021
BeskrivelseHvad skal der på tallerkenen i stedet for steak og flæskesteg? Fremtidens klimavenlige kød kan tage mange former, fortæller to fødevareforskere. Det afgørende er, at vi får de mineraler, vitaminer og proteiner, vi har brug for. Og, naturligvis, at det smager godt nok til, at vi vil udskifte noget af vores elskede kød med alternativerne.
Producer/forfatterEmilie Bonde Aagaard
URLhttps://avisendanmark.dk/artikel/slut-med-gris-p%C3%A5-gaflen-i-fremtiden-spiser-vi-tangbacon-laboratorieb%C3%B8f-og-protein-fra-luften
PersonerMargrethe Therkildsen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 215326655