Sidsel Hoe: "Mød lægerne, der tager de svære beslutninger om behandling eller ej. “Ellers ender det med, at patienterne må trække deres medicin i en automat”

Presse/medie

13/01/2020

Sundhedsvæsenet er presset på økonomien og står midt i et af de helt store spørgsmål i et velfærdssamfund: Hvad har vi ikke råd til? Er det ny robotteknologi til operationer eller behandling af meget gamle og svage patienter? Mens sygehusene har ventet på, at politikerne går i gang med at prioritere, er de selv begyndt at vælge behandlinger og medicin fra. Der er ikke andre muligheder, lyder det.

Referencer

  • Sidsel Hoe: Mød lægerne, der tager de svære beslutninger om behandling eller ej. “Ellers ender det med, at patienterne må trække deres medicin i en automat”

    Sidsel Hoe

    Zetland.dk

Referencer

TitelSidsel Hoe: Mød lægerne, der tager de svære beslutninger om behandling eller ej. “Ellers ender det med, at patienterne må trække deres medicin i en automat”
Mediets navn/udløbZetland.dk
MedietypeAndet
LandDanmark
Dato13/01/2020
BeskrivelseSundhedsvæsenet er presset på økonomien og står midt i et af de helt store spørgsmål i et velfærdssamfund: Hvad har vi ikke råd til? Er det ny robotteknologi til operationer eller behandling af meget gamle og svage patienter? Mens sygehusene har ventet på, at politikerne går i gang med at prioritere, er de selv begyndt at vælge behandlinger og medicin fra. Der er ikke andre muligheder, lyder det.
Producer/forfatterSidsel Hoe
PersonerEva Aggerholm Sædder
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 176384531