Aarhus Universitets segl

Semper ardens-projekt udvikler kunstige smagsmaskiner

Presse/medie

22/11/2018
Et tværfagligt forskningsprojekt ved Aarhus Universitet forsøger at udvikle kunstig smagsteknologi, som minder om vores naturlige smagssans. Projektet, der er støttet af Carlsbergfondet med en Semper Ardens-bevilling, skal udvikle ‘smagsmaskiner’, som gør det muligt hurtigt at vurdere kvalitet, ægthed og forurening af fødevarer.

Læs hele artiklen her 

Referencer

Referencer

TitelSemper ardens-projekt udvikler kunstige smagsmaskiner
Mediets navn/udløbCarlsbergfondet's hjemmeside
MedietypeInternet
Land/OmrådeDanmark
Dato22/11/2018
BeskrivelseEt tværfagligt forskningsprojekt ved Aarhus Universitet forsøger at udvikle kunstig smagsteknologi, som minder om vores naturlige smagssans. Projektet, der er støttet af Carlsbergfondet med en Semper Ardens-bevilling, skal udvikle ‘smagsmaskiner’, som gør det muligt hurtigt at vurdere kvalitet, ægthed og forurening af fødevarer.
Producer/forfatterJane Benarroch
URLwww.carlsbergfondet.dk/da/Nyheder/Nyt-fra-fondet/Nyheder/kunstige-smagsmaskiner
PersonerDerek V. Byrne
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 137441502