Presse/medie
Forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet er en del af et nyt EU-projekt, VALPRO Path, som over de næste fire år har til formål at undersøge og udvikle en bæredygtig, cirkulær og transparent produktion og forædling af planteprotein til erstatning for animalske proteiner i Europa.
DCA nyhedsbrev
Titel | Nyt EU-projekt skal styrke produktionen af planteprotein til fødevarer |
---|---|
Grad af anerkendelse | National |
Mediets navn/udløb | DCA nyhedsbrev |
Medietype | Internet |
Land/Område | Danmark |
Dato | 21/02/2023 |
Beskrivelse | Forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet er en del af et nyt EU-projekt, VALPRO Path, som over de næste fire år har til formål at undersøge og udvikle en bæredygtig, cirkulær og transparent produktion og forædling af planteprotein til erstatning for animalske proteiner i Europa. |
URL | https://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/nyt-eu-projekt-skal-styrke-produktionen-af-planteprotein-til-foedevarer |
Personer | Milena Corredig, Carl-Otto Ottosen |
ID: 308597283