Aarhus Universitets segl

Nyt EU-projekt skal styrke produktionen af planteprotein til fødevarer

Presse/medie

21/02/2023

Forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet er en del af et nyt EU-projekt, VALPRO Path, som over de næste fire år har til formål at undersøge og udvikle en bæredygtig, cirkulær og transparent produktion og forædling af planteprotein til erstatning for animalske proteiner i Europa.

Referencer

Referencer

TitelNyt EU-projekt skal styrke produktionen af planteprotein til fødevarer
Grad af anerkendelseNational
Mediets navn/udløbDCA nyhedsbrev
MedietypeInternet
Land/OmrådeDanmark
Dato21/02/2023
BeskrivelseForskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet er en del af et nyt EU-projekt, VALPRO Path, som over de næste fire år har til formål at undersøge og udvikle en bæredygtig, cirkulær og transparent produktion og forædling af planteprotein til erstatning for animalske proteiner i Europa.
URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/nyt-eu-projekt-skal-styrke-produktionen-af-planteprotein-til-foedevarer
PersonerMilena Corredig, Carl-Otto Ottosen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 308597283