Ny rapport skal inspirere små og mellemstore virksomheder til at undgå madspild

Presse/medie

Beskrivelse

Alt for meget mad går til spilde i værdikæden for fødevarer med store økonomiske og miljømæssige omkostninger til følge. En ny rapport udarbejdet af forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet skal inspirere små og mellemstore virksomheder til at forebygge og reducere mængden af madspild.

Periode25 maj 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelNy rapport skal inspirere små og mellemstore virksomheder til at undgå madspild
    Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato25/05/2021
    BeskrivelseAlt for meget mad går til spilde i værdikæden for fødevarer med store økonomiske og miljømæssige omkostninger til følge. En ny rapport udarbejdet af forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet skal inspirere små og mellemstore virksomheder til at forebygge og reducere mængden af madspild.
    Producer/forfatterLise Bundgaard
    URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/ny-rapport-skal-inspirere-smaa-og-mellemstore-virksomheder-til-at-undgaa-madspild/
    PersonerUlla Kidmose