Når kunde og bonde mødes

Presse/medie

18/11/2018

Madmarkeder, madfestivaler, gårdbesøg og smageaftner med lokalt producerede fødevarer er populært som aldrig før. Men hvad får forbruger og fødevareproducent egentligt ud af at møde hinanden? Det har forskere fra Institut for Fødevarer og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, undersøgt.

Læs hele artiklen her

Referencer

  • Når kunde og bonde mødes

    Camilla Mathiesen

    dca.au.dk

Referencer

TitelNår kunde og bonde mødes
Mediets navn/udløbdca.au.dk
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato18/11/2018
BeskrivelseMadmarkeder, madfestivaler, gårdbesøg og smageaftner med lokalt producerede fødevarer er populært som aldrig før. Men hvad får forbruger og fødevareproducent egentligt ud af at møde hinanden? Det har forskere fra Institut for Fødevarer og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, undersøgt.
Producer/forfatterCamilla Mathiesen
PersonerKamilla Hall Kragelund, Chris Kjeldsen, Ulla Kidmose
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 139099639