Beskrivelse

Madmarkeder, madfestivaler, gårdbesøg og smageaftner med lokalt producerede fødevarer er populært som aldrig før. Men hvad får forbruger og fødevareproducent egentligt ud af at møde hinanden? Det har forskere fra Institut for Fødevarer og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, undersøgt.

Læs hele artiklen her

Periode18 nov. 2018

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelNår kunde og bonde mødes
    Mediets navn/udløbdca.au.dk
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato18/11/2018
    BeskrivelseMadmarkeder, madfestivaler, gårdbesøg og smageaftner med lokalt producerede fødevarer er populært som aldrig før. Men hvad får forbruger og fødevareproducent egentligt ud af at møde hinanden? Det har forskere fra Institut for Fødevarer og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, undersøgt.
    Producer/forfatterCamilla Mathiesen
    URLdca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/naar-kunde-og-bonde-moedes/
    PersonerKamilla Hall Kragelund, Chris Kjeldsen, Ulla Kidmose

Emneord

  • madmarkeder
  • madfestivaler
  • gårdbesøg
  • fødevareproducent