Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Mød forskerne på Food Week i Aarhus

Presse/medie

14/07/2021

Cellebaseret kød og mælk, spiselige insekter, bæredygtig fødevareemballage, fremtidens proteinafgrøder og grønsagsdyrkning i saltholdig jord - du kan lære mere om disse emner, når forskere fra Aarhus Universitet deltager i Food Week den 13.-15. august.

Referencer

Referencer

TitelMød forskerne på Food Week i Aarhus
Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
MedietypeInternet
Land/OmrådeDanmark
Dato14/07/2021
BeskrivelseCellebaseret kød og mælk, spiselige insekter, bæredygtig fødevareemballage, fremtidens proteinafgrøder og grønsagsdyrkning i saltholdig jord - du kan lære mere om disse emner, når forskere fra Aarhus Universitet deltager i Food Week den 13.-15. august.
Producer/forfatterLise Bundgaard
URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/moed-forskerne-paa-food-week-i-aarhus/
PersonerNiki Alexi, Qian Janice Wang, Jette F Young, Margrethe Therkildsen, Stig Skrivergaard, Martin Krøyer Rasmussen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 219760702