Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Institutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning

Presse/medie

06/04/2021

Det er muligt at skabe mere bæredygtige og sunde fødevarer ud fra kendte og mindre kendte råvarer. Vil vi i front med forandringerne, skal vi satse på forskning, innovation og uddannelse nu, mener institutledere og innovationschef.

Referencer

Referencer

TitelInstitutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning
Grad af anerkendelseNational
Mediets navn/udløbAltinget
Land/OmrådeDanmark
Dato06/04/2021
BeskrivelseDet er muligt at skabe mere bæredygtige og sunde fødevarer ud fra kendte og mindre kendte råvarer. Vil vi i front med forandringerne, skal vi satse på forskning, innovation og uddannelse nu, mener institutledere og innovationschef.
Producer/forfatter Anna Haldrup, Anne Marie Hansen, Christine Nellemann og Michelle H. Williams
URLhttps://www.altinget.dk/forskning/artikel/institutledere-og-innovationschef-omstilling-til-plantebaseret-mad-kraever-investering-i-forskning
PersonerMichelle H. Williams
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 229179567