Du er her:
» Institutledere og innovationschef: Omstilling til planteb...
Institutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning
Presse/medie
06/04/2021
Det er muligt at skabe mere bæredygtige og sunde fødevarer ud fra kendte og mindre kendte råvarer. Vil vi i front med forandringerne, skal vi satse på forskning, innovation og uddannelse nu, mener institutledere og innovationschef.
Referencer
Institutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning
Anna Haldrup, Anne Marie Hansen, Christine Nellemann og Michelle H. Williams
Institutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning
Grad af anerkendelse
National
Mediets navn/udløb
Altinget
Land/Område
Danmark
Dato
06/04/2021
Beskrivelse
Det er muligt at skabe mere bæredygtige og sunde fødevarer ud fra kendte og mindre kendte råvarer. Vil vi i front med forandringerne, skal vi satse på forskning, innovation og uddannelse nu, mener institutledere og innovationschef.
Producer/forfatter
Anna Haldrup, Anne Marie Hansen, Christine Nellemann og Michelle H. Williams