Hvad afgør, hvor meget vi spiser?

Presse/medie

25/03/2019

Overvægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør, hvor meget vi spiser, og kan man med mere mættende fødevarer gøre det lettere for den enkelte ikke at spise for meget? Det undersøges i projektet OmniSaM, der ledes af Aarhus Universitet.

Læs hele artiklen her på DCA's hjemmeside.

Referencer

  • Hvad afgør, hvor meget vi spiser?

    Camilla Mathiesen

    DCA's nyhedsbrev for Fødevarer og Jordbrug, uge 13 2019

Referencer

TitelHvad afgør, hvor meget vi spiser?
Mediets navn/udløbDCA's nyhedsbrev for Fødevarer og Jordbrug, uge 13 2019
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato25/03/2019
BeskrivelseOvervægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør, hvor meget vi spiser, og kan man med mere mættende fødevarer gøre det lettere for den enkelte ikke at spise for meget? Det undersøges i projektet OmniSaM, der ledes af Aarhus Universitet.
Producer/forfatterCamilla Mathiesen
PersonerDerek V. Byrne, Barbara Vad Andersen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 147998458