Presse/medie
Overvægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør, hvor meget vi spiser, og kan man med mere mættende fødevarer gøre det lettere for den enkelte ikke at spise for meget? Det undersøges i projektet OmniSaM, der ledes af Aarhus Universitet.
Camilla Mathiesen
DCA's nyhedsbrev for Fødevarer og Jordbrug, uge 13 2019
http://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/hvad-afgoer-hvor-meget-vi-spiser/
Titel | Hvad afgør, hvor meget vi spiser? |
---|---|
Mediets navn/udløb | DCA's nyhedsbrev for Fødevarer og Jordbrug, uge 13 2019 |
Medietype | Internet |
Land/Område | Danmark |
Dato | 25/03/2019 |
Beskrivelse | Overvægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør, hvor meget vi spiser, og kan man med mere mættende fødevarer gøre det lettere for den enkelte ikke at spise for meget? Det undersøges i projektet OmniSaM, der ledes af Aarhus Universitet. |
Producer/forfatter | Camilla Mathiesen |
URL | dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/hvad-afgoer-hvor-meget-vi-spiser/ |
Personer | Derek V. Byrne, Barbara Vad Andersen |
ID: 147998458