Hemmelighederne bag vores madvaner afsløres

Presse/medie

10/02/2015
Du er hvad du spiser – men hvorfor spiser du det, du spiser, og hvorfor køber du bestemte fødevareprodukter frem for andre? Hvad påvirker din nydelse af måltidet? Disse spørgsmål blev taget under kærlig behandling af tre professorer ved et interdisciplinært workshop, som Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet havde arrangeret. Ved workshoppen holdt adjungeret professor Charles Spence fra Oxford University sin tiltrædelsesforelæsning.

Referencer

  • Hemmelighederne bag vores madvaner afsløres

    Janne Hansen

    DCA's eksterne nyhedsbrev uge 8, 2015

Referencer

TitelHemmelighederne bag vores madvaner afsløres
Mediets navn/udløbDCA's eksterne nyhedsbrev uge 8, 2015
MedietypeInternet
Dato10/02/2015
BeskrivelseLæs artiklen på dansk her
Producer/forfatterJanne Hansen
PersonerDerek V. Byrne
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 105559430