Presse/medie
Amerikansk mad er meget mere end burgere og hotdogs. Det er
en videreudvikling af skikke og madtraditioner fra alle verdens-
hjørner, siger folkene bag amerikansk-inspirerede spisesteder
i Aarhus, mens ekspert peger på, at USA netop er et land
af immigranter og forskellighed.
Emilie Kristensen-McLachlan, 3 sider
Aarhus Stiftstidende
Titel | Hele verden på ét lands tallerken |
---|---|
Grad af anerkendelse | Lokal |
Mediets navn/udløb | Aarhus Stiftstidende |
Medietype | Tryk |
Varighed/længde/størrelse | 3 sider |
Land/Område | Danmark |
Dato | 12/11/2020 |
Beskrivelse | Amerikansk mad er meget mere end burgere og hotdogs. Det er en videreudvikling af skikke og madtraditioner fra alle verdens- hjørner, siger folkene bag amerikansk-inspirerede spisesteder i Aarhus, mens ekspert peger på, at USA netop er et land af immigranter og forskellighed. |
Producer/forfatter | Emilie Kristensen-McLachlan |
URL | file:///C:/Users/au5400/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/ZOGISQ6R/Hele%20verden%20pa%CC%8A%20e%CC%81t%20lands%20tallerken_Nov20_Stiften.pdf |
Personer | Inger Hunnerup Dalsgaard, Emilie Kristensen-McLachlan |
ID: 284770325