Fremtidens fødevarer - og en enkelt verdenspremiere

Presse/medie

20/08/2018

Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer alt fra modnet fisk til en helt ny grønsag, der endnu ikke har noget navn, på årets Food Festival, der vanen tro løber af stablen i september på Tangkrogen i Aarhus.

 

Læs hele artiklen her.

Referencer

  • Fremtidens fødevarer - og en enkelt verdenspremiere

    Camilla Mathiesen

    DCA nyheder

Referencer

TitelFremtidens fødevarer - og en enkelt verdenspremiere
Grad af anerkendelseNational
Mediets navn/udløbDCA nyheder
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato20/08/2018
BeskrivelseInstitut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer alt fra modnet fisk til en helt ny grønsag, der endnu ikke har noget navn, på årets Food Festival, der vanen tro løber af stablen i september på Tangkrogen i Aarhus.
Producer/forfatterCamilla Mathiesen
PersonerMerete Brødsgaard Henriksen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 132139773