Fra ernæring og køkkenhygiejne til smag og sanselighed

  • Karen Wistoft

Presse/medie

Beskrivelse

Forskningsformidling

https://issuu.com/magasinet-om-laering/docs/magasin_april18_final

Emne

Børnekogebøgers historien gennem 45 år (1971-2016)

Periode3 maj 2018

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelFra ernæring og køkkenhygiejne til smag og sanselighed
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbMagasinet om Læring
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato03/05/2018
    Producer/forfatterEva Rymann
    PersonerKaren Wistoft

Konference

TitelSmag og Læring
PlaceringDPU/AU, Emdrup/København, Danmark
Periode17 apr. 2018 → 17 apr. 2018

Emneord

  • Madlavning
  • Børn
  • Smag
  • Læring
  • Pædagogiske værdier
  • Køkkensyn
  • Barnesyn