Forskere kortlægger initiativer imod spild i fødevarekæden

Presse/medie

Beskrivelse

En ny DCA-rapport kortlægger den nyeste danske og internationale forskning inden for initiativer til reduktion af madspild og fødevaretab. Undersøgelsen tager udgangspunkt i resultater med stærk evidens og med relevans i en dansk sammenhæng, og den lægger vægt på de fire første led i fødevareværdikæden: primærproduktion, industri, detailhandel og servicesektor.

Periode9 mar. 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelForskere kortlægger initiativer imod spild i fødevarekæden
    Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
    Land/OmrådeDanmark
    Dato09/03/2021
    BeskrivelseEn ny DCA-rapport kortlægger den nyeste danske og internationale forskning inden for initiativer til reduktion af madspild og fødevaretab. Undersøgelsen tager udgangspunkt i resultater med stærk evidens og med relevans i en dansk sammenhæng, og den lægger vægt på de fire første led i fødevareværdikæden: primærproduktion, industri, detailhandel og servicesektor.
    Producer/forfatterLise Bundgaard
    URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/forskere-kortlaegger-initiativer-imod-spild-i-foedevarekaeden/
    PersonerUlla Kidmose