Beskrivelse
Artikel i Frederiksberg Lokalavis
Emne
Børn og madlavning
Periode | 14 sep. 2017 |
---|
Mediebidrag
1Mediebidrag
Titel Forældre ud af køkkenet Grad af anerkendelse Lokal Mediets navn/udløb Lokalavisen Frederiksberg Medietype Tryk Varighed/længde/størrelse 2 sider inkl. fotos Land/Område Danmark Dato 14/09/2017 Beskrivelse Med bogen ‘Mit kokkeri’ i hånden bliver børn guidet til at lave mad alene, sammen med søskende eller venner. Producer/forfatter Nanna Boye Personer Karen Wistoft
Emneord
- Børn
- Madlavning
- Køkken
- Forældre
Relateret indhold
-
Presse/medier
-
Børn i køkkenet
Presse/medie
-
Køkkenet er et udviklingsparadis for børn
Presse/medie
-
Børns smag for kylling
Presse/medie
-
Sådan hjælper du dit barn til en sundere kost
Presse/medie
-
Derfor bør du ikke snyde grøntsager i ungerne
Presse/medie
-
Væk dit barns smagsløg
Presse/medie
-
Kun hvert tiende barn smører sin egen madpakke
Presse/medie
-
Sådan lærer dit barn selv at smøre madpakker
Presse/medie
-
Madlejr for børn
Presse/medie
-
De flade madpakker er stadig populære
Presse/medie
-
Skolehaver gør børn mindre kræsne
Presse/medie
-
Laver du mad med dine børn?
Presse/medie
-
Publikation
-
Controlling or trusting children’s taste: Making sense of taste education
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Dogmemad til børn & sundhedspædagoger: en artikel om Ny Nordisk Nudging
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
MIT Kokkeri
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
-
Taste in food education: a critical review essay
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Review › Forskning › peer review
-
Børn skal ikke styres af de voksnes smag
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
-
Mod en smagspædagogik: et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Tradition and innovation in Danish children's cookbooks
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Da børnene erobrede køkkenet
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Avisartikel
-
Giv dit barn et sundt forhold til mad og krop
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
Dimensions of taste qualifying didactic reflections on home economics education
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Taste didactic reflection theory: a reflection model of taste dimensions for taste education
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Madpakken er vigtigste energikilde til leg og læring på en lang skoledag
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Kommentar/debat/letter to the editor › Forskning
-
Projekter
-
SmagForLivet
Projekter: Projekt › Forskning
-
MIT kokkeri II
Projekter: Projekt › Forskning