Fede surmælksprodukter forbundet med lavere risiko for blodpropper i hjernen

    Presse/medie

    Beskrivelse

    Risikoen for at få blodprop i hjernen er mindst, når man spiser forholdsvis flere fede surmælksprodukter i forhold til andre mejeriprodukter, viser ny dansk forskning. Studiet har betydelige mangler, siger kritisk forsker, mens andre roser det.

    Læs hele artiklen om surmælksprodukter og blodpropper her

    Periode16 aug. 2017

    Mediebidrag

    1

    Mediebidrag

    • TitelFede surmælksprodukter forbundet med lavere risiko for blodpropper i hjernen
      Grad af anerkendelseNational
      Mediets navn/udløbVidenskab.dk
      MedietypeInternet
      Land/OmrådeDanmark
      Dato16/08/2017
      BeskrivelseRisikoen for at få blodprop i hjernen er mindst, når man spiser forholdsvis flere fede surmælksprodukter i forhold til andre mejeriprodukter, viser ny dansk forskning. Studiet har betydelige mangler, siger kritisk forsker, mens andre roser det.

      Læs hele artiklen om surmælksprodukter og blodpropper her
      Producer/forfatterKristian Sjøgren
      URLvidenskab.dk/krop-sundhed/fede-surmaelksprodukter-forbundet-med-lavere-risiko-for-blodpropper-i-hjernen
      PersonerHanne Christine S. Bertram

    Emneord

    • surmælksprodukter
    • risiko
    • blodpropper
    • hjernen