Fødevarekvalitet forbedres på atomniveau

Presse/medie

Beskrivelse

Kan fødevarer blive bedre med ingredienser fra for eksempel tang og plantebaserede fedtstoffer? Spørgsmål som disse, og mange flere, kan et NMR-spektrometer hjælpe med at finde svar på - og på Aarhus Universitet står Nordeuropas største af slagsen. For nyligt var forskere fra hele verden samlet til en stor NMR-konference på Aarhus Universitet for at diskutere de nyeste teknikker.

Periode6 jul. 2022

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelFødevarekvalitet forbedres på atomniveau
    Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato06/07/2022
    BeskrivelseKan fødevarer blive bedre med ingredienser fra for eksempel tang og plantebaserede fedtstoffer? Spørgsmål som disse, og mange flere, kan et NMR-spektrometer hjælpe med at finde svar på - og på Aarhus Universitet står Nordeuropas største af slagsen. For nyligt var forskere fra hele verden samlet til en stor NMR-konference på Aarhus Universitet for at diskutere de nyeste teknikker.
    Producer/forfatterLise Bundgaard
    URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/foedevarekvalitet-forbedres-paa-atomniveau
    PersonerHanne Christine S. Bertram, Maria Victoria Gomez, Andre Simpson, Poul Smeets, Alan R. Mackie