Beskrivelse
Artikel i tidsskriftet FolkeskolenPeriode | 21 maj 2014 |
---|
Mediedækning
Mediedækning
Titel Fælles mål: Madlavning skal fylde mest i madkundskab Mediets navn/udløb Tidsskriftet Folkeskolen Varighed/længde/størrelse Ernæring og sundhed Dato 21/05/2014 Producer/forfatter Maria Becher Trier <[email protected]> URL www.folkeskolen.dk/544956/faelles-maal-madlavning-skal-fylde-mest-i-madkundskab Personer Karen Wistoft
Relateret indhold
-
Presse/medier
-
Madkundskab i skolen
Presse/medie
-
Madkundskab og smag skal åbne skolen
Presse/medie
-
Madkultur gennem Madkundskab
Presse/medie
-
Skolehaver og Madkundskab
Presse/medie
-
Opskriften på at jage de voksne ud af køkkenet
Presse/medie
-
Madkundskab skal øge fokus på madhåndværket
Presse/medie
-
Lad ungerne overtage køkkenet
Presse/medie
-
Aktiviteter
-
Akademi for Madkundskabsdidaktik
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Smag, madkundskab og lyst til at lære!
Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Madkundskab - Fælles mål
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Mad Samfund Kultur
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Madkundskab med skolereformen: Faget nye profil
Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Publikation
-
Dogmemad til børn & sundhedspædagoger: en artikel om Ny Nordisk Nudging
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
MIT Kokkeri
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling