Etik, moral, moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik

  • Karen Wistoft

Presse/medie

Emne

Madkundskab, didaktik, smagsdidaktik, klima, klimahensyn, børn og unge, etik, moral, moralisering.

Periode3 feb. 2020

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelEtik, moral, moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbSmagforlivet.dk
    MedietypeInternet
    Land/OmrådeDanmark
    Dato03/02/2020
    BeskrivelseEN GOD FORKLARING: Eleverne skal ikke kun lære at spise det rigtige, de må lære at forholde sig kritisk og oplyst til mad og måltider - med udgangspunkt i et refleksivt bæredygtighedsbegreb.
    Producer/forfatterEva Rydmann
    URLwww.smagforlivet.dk/materialer/bæredygtighed
    PersonerKaren Wistoft

Emneord

  • Bæredygtighed
  • Madkundskab
  • Didaktik
  • Klimahensyn
  • Smagsdidaktik
  • Den moralske smag
  • Etik
  • Moral
  • Moralisering