Presse/medie
Menneskets smagssans er kompleks og vanskelig at efterligne. Et tværfagligt projekt sigter nu mod at udvikle ekstremt hurtige kunstige ’smagsmaskiner’, der bruger DNA-molekyler som milliarder af små ”sensorer” til at efterligne menneskets smagssans med en hidtil ukendt nøjagtighed.
Camilla Mathiesen
dca.au.dk, nyhedsbrevet for Fødevarer og Jordbrug, uge 47, 2018
Titel | DNA-molekyler skal bruges til at efterligne vores smagssans |
---|---|
Mediets navn/udløb | dca.au.dk, nyhedsbrevet for Fødevarer og Jordbrug, uge 47, 2018 |
Medietype | Internet |
Land/Område | Danmark |
Dato | 20/11/2018 |
Beskrivelse | Menneskets smagssans er kompleks og vanskelig at efterligne. Et tværfagligt projekt sigter nu mod at udvikle ekstremt hurtige kunstige ’smagsmaskiner’, der bruger DNA-molekyler som milliarder af små ”sensorer” til at efterligne menneskets smagssans med en hidtil ukendt nøjagtighed. |
Producer/forfatter | Camilla Mathiesen |
URL | dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/dna-molekyler-skal-bruges-til-at-efterligne-vores-smagssans/ |
Personer | Niki Alexi, Derek V. Byrne, Jørgen Kjems |
ID: 136638935