DNA-molekyler skal bruges til at efterligne vores smagssans

Presse/medie

20/11/2018

Menneskets smagssans er kompleks og vanskelig at efterligne. Et tværfagligt projekt sigter nu mod at udvikle ekstremt hurtige kunstige ’smagsmaskiner’, der bruger DNA-molekyler som milliarder af små ”sensorer” til at efterligne menneskets smagssans med en hidtil ukendt nøjagtighed.

Læs hele artiklen her på DCA's hjemmeside.

Referencer

  • DNA-molekyler skal bruges til at efterligne vores smagssans

    Camilla Mathiesen

    dca.au.dk, nyhedsbrevet for Fødevarer og Jordbrug, uge 47, 2018

Referencer

TitelDNA-molekyler skal bruges til at efterligne vores smagssans
Mediets navn/udløbdca.au.dk, nyhedsbrevet for Fødevarer og Jordbrug, uge 47, 2018
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato20/11/2018
BeskrivelseMenneskets smagssans er kompleks og vanskelig at efterligne. Et tværfagligt projekt sigter nu mod at udvikle ekstremt hurtige kunstige ’smagsmaskiner’, der bruger DNA-molekyler som milliarder af små ”sensorer” til at efterligne menneskets smagssans med en hidtil ukendt nøjagtighed.
Producer/forfatterCamilla Mathiesen
PersonerNiki Alexi, Derek V. Byrne, Jørgen Kjems
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 136638935