Din sundhed under lup

    Presse/medie

    Beskrivelse

    Ost, kylling og fiberrigt bød: Vores kroppe reagerer forskelligt på forskellige fødevarer. På Aarhus Universitet forsker et hold af eksperter i at kortlægge sammenhængen mellem kostindtag og sundhed.

    Artiklen kan læses på side 38 i Perspektiv, DCA's årsrapport http://dca.au.dk/fileadmin/user_upload/2udgDCA_a__rsrapport2016_web_enkeltsidet.pdf

    Periode1 jun. 2017

    Mediebidrag

    1

    Mediebidrag

    • TitelDin sundhed under lup
      Grad af anerkendelseNational
      Mediets navn/udløbdca.au.dk
      MedietypeTryk
      Land/OmrådeDanmark
      Dato01/06/2017
      BeskrivelseOst, kylling og fiberrigt bød: Vores kroppe reagerer forskelligt på forskellige fødevarer. På Aarhus Universitet forsker et hold af eksperter i at kortlægge sammenhængen mellem kostindtag og sundhed.
      Artiklen kan læses på side 38 i Perspektiv, DCA's årsrapport http://dca.au.dk/fileadmin/user_upload/2udgDCA_a__rsrapport2016_web_enkeltsidet.pdf
      URLdca.au.dk/fileadmin/user_upload/2udgDCA_a__rsrapport2016_web_enkeltsidet.pdf
      PersonerHanne Christine S. Bertram

    Emneord

    • sundhed
    • ost
    • kylling
    • brød
    • bøffer
    • blodtryk