Bedre ost ved udvidet laktation

Presse/medie

06/03/2017

En udvidet laktationsperiode på op til seks måneder, fra det mest brugte på 12 måneder, kan potentielt set forbedre mælkekvaliteten og skåne miljøet. Det er tesen bag et forskningsprojekt forestået af Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet i tæt samarbejde med Institut for Fødevarer, samt Arla Foods og andre aktører.

http://us8.campaign-archive1.com/?u=8ce599aebfdeeb6c68986e8de&id=c57f027f67&e=6993307b80

Referencer

Referencer

TitelBedre ost ved udvidet laktation
Mediets navn/udløbMælkeritidende, Ugenyt 10
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato06/03/2017
BeskrivelseEn udvidet laktationsperiode på op til seks måneder, fra det mest brugte på 12 måneder, kan potentielt set forbedre mælkekvaliteten og skåne miljøet. Det er tesen bag et forskningsprojekt forestået af Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet i tæt samarbejde med Institut for Fødevarer, samt Arla Foods og andre aktører.
URLus8.campaign-archive1.com/?u=8ce599aebfdeeb6c68986e8de&id=c57f027f67&e=6993307b80
PersonerNina Aagaard Poulsen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 112655813