Beskrivelse
Artikel om børns smag for pitabrød, tortillas og rugbrød i Politikens Lørdagsliv
Emne
Børn, smag, brød, sundhed, ernæring
Periode | 3 aug. 2019 |
---|
Mediebidrag
1Mediebidrag
Titel Børns smag for brød Grad af anerkendelse National Mediets navn/udløb Lørdagsliv, Politiken og netavisen Medietype Tryk Land/Område Danmark Dato 03/08/2019 Beskrivelse Skift rugbrødsmaden ud med pitabrød, når du laver madpakke til børnene. Det er både sundere og mere velsmagende for børnene. I hvert fald hvis du vælger en variant med fuldkorn. Det mener Karen Wistoft, der forsker i skolemad på DPU, Aarhus Universitet. Producer/forfatter Journalist Katrine Nadia Jørgensen Personer Karen Wistoft
Emneord
- Madpakker
- Børn
- Smag
- Brød
- Sundhed
Relateret indhold
-
Presse/medier
-
Professor: Forældre griber kræsenhed forkert an
Presse/medie
-
Kun hvert tiende barn smører sin egen madpakke
Presse/medie
-
Børn og kræsenhed
Presse/medie
-
Børn, madpakker og forældrebashing
Presse/medie
-
Mad - om at 'lære kroppen' ny sunde vaner
Presse/medie
-
Schmecken will gelert sein
Presse/medie
-
De gode råd til madpakkens sammensætning
Presse/medie
-
For mange børn spiser for lidt i skolen
Presse/medie
-
Madpakker i skolen
Presse/medie
-
Kun få skolebørn smører selv madpakken
Presse/medie
-
10.000 børn skal skabe bedre skolemåltider
Presse/medie
-
Groft pitabrød er sundt valg til madpakken
Presse/medie
-
Sæt smagen i centrum
Presse/medie
-
Børns involvering i madpakker
Presse/medie
-
When the kids conquered the kitchen
Presse/medie
-
Måltidskultur i Folkeskolen
Presse/medie
-
Sådan lærer dit barn selv at smøre madpakker
Presse/medie
-
Morgenmad, smag, børn, skole og læring
Presse/medie
-
Børn og unges madkulturer
Presse/medie
-
Aktiviteter
-
Rammer om gode måltider. Guide til skolen og fritidsordningen
Aktivitet: Rådgivning - typer › Rådgivning
-
Projekter
-
Smag for Livet - med smagen som brobygger
Projekter: Projekt › Forskning
-
Rammer om mad og måltider i skolen
Projekter: Projekt › Forskning
-
Evaluering af MAD Movers
Projekter: Projekt › Forskning
-
Danske børnekogebøger 1971-2016
Projekter: Projekt › Forskning
-
Børn Smag Læring
Projekter: Projekt › Forskning
-
Kompetense for kvalitet i Mat og helse- videreutdanning for lærere
Projekter: Projekt › Andet
-
SmagForLivet
Projekter: Projekt › Forskning
-
MIT kokkeri II
Projekter: Projekt › Forskning
-
MADmovers II
Projekter: Projekt › Rådgivende projekt
-
Publikation
-
Play with your food and cook it! Tactile play with fish as a way of promoting acceptance of fish in 11 to 13 year old children in a school setting – a qualitative study
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Rammer for mad og måltider i skolen: Et interventionsstudie af skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning › peer review
-
Børnemad - når smag overhaler sundhed
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
-
MIT kokkeri 2.0: forskningsbaseret evaluering
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
-
What role does taste play in school meal studies? a narrative review of the literature
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Fremme af sunde mad- og måltidsvaner blandt børn og unge: vidensrådsrapport
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning › peer review
-
Advisory board for mad, måltider og sundhed: anbefalinger til regeringen og en invitation til hele Danmark
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
-
When the kids conquered the kitchen: Danish taste education and the New Nordic Kitchen
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Food for Health: The Importance of Taste: Seven Dimensions of Taste in a Health Promotion Context
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Teaching taste
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Debat: Regeringen misforstår børn og unges madvaner
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
-
Rundt om smag
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Smag leg og fantasi: Den Magiske Madkasse i børnehaven
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Formidling