AU-iværksætterforløb sætter skub i studerendes salg af bæredygtig emballage

Presse/medie

23/03/2021

Et vietnamesisk, bæredygtigt sugerør blev startskuddet til to AU-studerendes blomstrende forretning med bæredygtig emballage til restauranter og take-away i en corona-tid. Aarhus Universitets åbne iværksætterforløb Food eHub bistod med at søge den første, igangsættende kapital hjem.

Referencer

Referencer

TitelAU-iværksætterforløb sætter skub i studerendes salg af bæredygtig emballage
Mediets navn/udløbDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
MedietypeInternet
LandDanmark
Dato23/03/2021
BeskrivelseEt vietnamesisk, bæredygtigt sugerør blev startskuddet til to AU-studerendes blomstrende forretning med bæredygtig emballage til restauranter og take-away i en corona-tid. Aarhus Universitets åbne iværksætterforløb Food eHub bistod med at søge den første, igangsættende kapital hjem.
Producer/forfatterLotte Rystedt
URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/au-ivaerksaetterforloeb-saetter-skub-i-studerendes-salg-af-baeredygtig-emballage/
PersonerMichelle H. Williams
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 214317621