Aarhus Universitets segl

AU forskere undersøger foderværdien af pulp til kvæg

Presse/medie

22/06/2020

Pulp er et fiberholdigt biprodukt, der fremkommer ved proteinraffinering af kløvergræs. Da pulpen udgør en væsentlig andel i denne proces er afsætningen heraf, til f.eks. kvægbrugere, utroligt vigtig. Derfor er forskere fra AU i gang med at undersøge pulpens foderværdi til kvæg og de foreløbige resultater er lovende.

Referencer

TitelAU forskere undersøger foderværdien af pulp til kvæg
Grad af anerkendelseInternational
Land/OmrådeDanmark
Dato22/06/2020
BeskrivelsePulp er et fiberholdigt biprodukt, der fremkommer ved proteinraffinering af kløvergræs. Da pulpen udgør en væsentlig andel i denne proces er afsætningen heraf, til f.eks. kvægbrugere, utroligt vigtig. Derfor er forskere fra AU i gang med at undersøge pulpens foderværdi til kvæg og de foreløbige resultater er lovende.
URLhttps://anis.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/au-forskere-undersoeger-fodervaerdien-af-pulp-til-kvaeg/
PersonerNikolaj Peder Hansen, Martin Riis Weisbjerg, Søren Krogh Jensen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 207563559