Aarhus Universitets segl

Anne Morin

Lektor

Anne Morin
Se relationer på Aarhus Universitet

Lektor ved Danmarks Institut for Pædagogik og uddannelse Forskningsprogrammet Social eksklusion og pædagogik i velfærdsstaten (SEP). Forsker i inklusion, PPR praksis og tværprofessionelt samarbejde.

Profil

Anne Morin er ph.d., ansat som lektor ved institut for Uddannelse og pædagorik og tilknyttet programmet Social eksklusion og pædagogik i velfærdsstaten (SEP). Anne forsker i tilrettelæggelse af inkluderende læringsmiljøer og er optaget af såvel de professionelles samarbejde om inklusion som børns lærings- og deltagelsesbetingelser i den inkluderende skole. 

Aktuelle akademiske forskningsområder er: 1) Skoleforskning i relation til specialundervisning, inklusion og læreprocesser 2) PPR området 3) Børn i diagnostiseringsforløb mellem skole og psykiatri. 4) Tværprofessionelt samarbejde særligt mellem PPR, psykiatri og skole

I sin seneste forskning er Anne optaget af PPR´s praksis og organisering og har bl.a. som projektleder i samarbejde med Ballerup Kommune udforsket PPR´s samarbejde med børnepsykiatrien. Anne er aktuelt i gang med et forskningssamarbejde med fokus på det tværfaglige samarbejde PPR i Københavns Kommune og er endvidere del af projektet ’ Praksisforskning i PPR’ med involvering af 9 PPR professionelle og ledere med fokus på hvordan organisering og samarbejde har indflydelse på problemforståelser og indsatser i forhold til børn i vanskeligheder.

Anne Morin arbejder teoretisk ud fra en kritisk psykologisk og socialpraksis teoretisk tilgang. Empirisk arbejdes der inspireret af praksisforskning og etnografiske feltstudier dvs. med kvalitative tilgange hvor der er et tæt samarbejde mellem forsker og medforskere.

 • Udgivet

  Indledning

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

 • Udgivet

  Forord

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

 • Udgivet

  Tværprofessionelt samarbejde om børn og unge med diagnoser

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Vis alle (40) »

Vis alle (6) »

Vis alle (30) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 32128990