Beskrivelse
Præsentation af paper på international Food Studies konference| Periode | 25 okt. 2019 |
|---|---|
| Begivenhedstitel | Food Studies: Culinary Science: A New Foodway? |
| Begivenhedstype | Konference |
| Konferencenummer | 9 |
| Placering | Kaohsiung, TaiwanVis på kort |
| Grad af anerkendelse | International |
Emneord
- Taste education
- Health promotin
- Health Education
- Taste dimensions
- Taste competence
- Taste authority
- Sensus communis
Dokumenter og Links
- Food for Health_Seven Dimensions of Health_Kaoshung 191024 lq kw
Fil: application/pdf, 1,38 MB
Type: Tekstfil
Relateret indhold
-
Projekter
-
Smag for Livet - med smagen som brobygger
Projekter: Projekt › Forskning
-
SmagForLivet
Projekter: Projekt › Forskning
-
Aktiviteter
-
Teaching Taste
Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Publikation
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Food for Health – Teaching Taste: Seven Dimensions of Taste for Sustainable Health in Home Economics Education
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
Teaching taste
Publikation: Bog/antologi/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Mad er mere end kostråd: Smagens syv dimensioner giver læge og patient flere muligheder
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Avisartikel
-
Smagens didaktik
Publikation: Bog/antologi/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Rundt om smag
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review