Du er her:
» Teaching Taste
Teaching Taste
Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet
Se relationer på Aarhus Universitet
Karen Wistoft - Deltager
Book launch/release: Taching Taste (Common Ground Research Network)
25 okt. 2019
Titel | Food Studies |
---|
Dato | 24/10/2019 → 27/10/2019 |
---|
Afholdelsessted | National Kaohsiung University |
---|
By | Kaohsiung |
---|
Land/Område | Taiwan |
---|
Grad af anerkendelse | International begivenhed |
---|
- Book release, Book launch, Teaching Taste, Common Ground Research Print, Food Studies
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
ID: 172316705