Symposium: Digital Gnidningsløshed og Arbejdet Bag

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

Beskrivelse

To trends præger arbejdet med digitalisering i den offentlige sektor i Danmark: en hastig udvikling i teknologier samt politiske ambitioner om at gøre interaktionen med den offentlige sektor så gnidningsløs som muligt, så borgeren oplever sammenhæng, service og kvalitet. Med dette symposium sætter vi fokus på det krævende og ofte usynlige arbejde, der til daglig investeres i forsøget på at skabe og opretholde sammenhæng og digital gnidningsløshed.

Symposiummet afholdes på Kunsten i Aalborg i forbindelse med udstillingen Work it Out! Fremtidens arbejdsliv, som tematiserer ”tidens hurtigt accelererende samfund” og ”mennesket i fremtidens arbejdsliv”. Vi inviterer Aalborg Kommune til at dele deres oplevelser med at sætte fokus på ’digitalisering og sammenhæng’, og vi inviterer interesseorganisationer og forskere fra hele landet til at belyse og debattere kommunale erfaringer med arbejdet bag den digitale gnidningsløshed.

Symposiet henvender sig til alle med interesse for offentlig digitalisering og arbejdsliv, og der vil være præsentationer fra en blanding af forskere, repræsentanter for interesseorganisationer og offentlige ledere og medarbejdere, der arbejder med disse spørgsmål og udfordringer.

Som opfølgning på symposiet udgives en podcast ved journalist og debattør Anders Kjærulff, find den efterfølgende på cbs.dk/transformations

Desuden uddeles CBS’ formidlingspublikation om symposiet, produceret til lejligheden.
Periode4 okt. 2021
BegivenhedstypeKonference
PlaceringAalborg, DanmarkVis på kort

Emneord

  • Digitalisering
  • Den offentlige sektor
  • Usynligt arbejde