Seminarer med fokus på forskningsmetode: Den empiriske undersøgelse

Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet

Se relationer på Aarhus Universitet

Berit Lassesen - Deltager

Seminaret er målrettet nuværende og kommende projekt-medarbejdere ved videncentre og programmer samt undervisere med interesse for systematisk og metodisk vidensproduktion og vidensformidling.

Formål og indhold
At give deltagerne indsigt i specifikke forskningsmetoder og deres anvendelse i praksis. Med udgangspunkt i konkrete forskningsprojekter vil de metodiske fordele og ulemper blive belyst og deltagerne får mulighed for at få indblik i hvilken betydning metode og metodevalg har for et forskningsprojekt.

Hvert seminar består af et eller flere forskningsmetodiske oplæg med udgangspunkt i afviklede forskningsprojekter af international standard. Fokus vil være på den specifikke metode benyttet i projektet og en diskussion af metodiske fordele og ulemper. Hvert seminar afholdes med plads til nysgerrige spørgsmål og diskussion af metodiske problemstillinger.

De fremlagte projekter repræsenterer ”state of the art” forskning, med meget forskellige metodiske tilgange

Underviser
9 jan. 2013

Ekstern organisation

NavnVIA University College Gl. Struervej 1
By7500 Holstebro
LandDanmark

    Emneord

  • Forskningsmetode, Empiriske undersøgelser, Spørgeskemateori, Spørgeskemaundersøgelser, Forskning i de videregående uddannelser

ID: 52832264