Produktion af græsprotein i praksis

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Se relationer på Aarhus Universitet

Morten Ambye-Jensen - Oplægsholder

Lene Stødkilde-Jørgensen - Oplægsholder

Anne Louise Frydendahl Hellwing - Oplægsholder

Marie Trydeman Knudsen - Oplægsholder

Lars V. Toft - Oplægsholder

Proteinet i græs og kløver har en god aminosyresammensætning, og det kan derfor erstatte f.eks. sojaprotein. Græsmarksafgrøder indeholder en masse fibre, som grise og fjerkræ ikke kan fordøje, derfor skal proteinet først trækkes ud gennem en raffineringsproces. Spørgsmålet er, hvor langt vi er kommet med at udvinde græsprotein, og er det et økonomisk interessant til økologisk foder? Hvad er den mest optimale metode til at raffinere græsset? Hvad ved vi om foderkvaliteten? Er det bæredygtigt? Og sidst men ikke mindst, hvor tæt er vi på, at det kan implementeres i praksis?
21 nov. 2019

Begivenhed (Konference)

TitelØkologi-Kongres 2019
Dato20/11/201921/11/2019
Hjemmeside
AfholdelsesstedVingsted hotel- og konferencecenter
ByBredsten
LandDanmark
Grad af anerkendelseNational begivenhed

ID: 173286447