Organic+ workshop and field walk on biodiversity in organic farming

  Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  Beskrivelse

  Det er en udfordring, at overskue og vælge hvilke biodiversitetstiltag, der fungerer bedst i forskellige landbrugslandskaber.
  Projektet Organic+, hvis mål er at udvikle og afprøve et værktøj til beslutningsstøtte til at vejlede landmænd i valget af biodiversitetstiltag og deres placering i landskabet, inviterede torsdag d. 9. juni projektpartnere og interesserede landmænd fra økologiske bedrifter til workshop på Stenalt Land- og Skovbrug i Ørsted. Her præsenterede Bent Rasmussen fra Innovationscenter for Økologisk Landbrug et oplæg om biodiversitet i landbruget, og efterfølgende diskuterede deltagerne henholdsvis biodiversitetstiltag i bedrifterne, samt kommunikation og formidling. Dagen afsluttedes med en inspirerende markvandring på Stenalts arealer. Workshoppen blev arrangeret og styret af Yoko L. Dupont, James H. Williams og Gwen F. Fox fra Aarhus Universitet.
  Periode9 jun. 2022
  BegivenhedstypeWorkshop
  PlaceringØrsted, DanmarkVis på kort