Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

November, november, november: Foredrag til nordiske nätter

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Se relationer på Aarhus Universitet

Jakob Isak Nielsen - Foredragsholder

FÅ FORKLARINGEN PÅ SARAH LUNDS INTERNATIONALE SUCCES

Nordiske tv-serier er en international succeshistorie. Det handler ikke mindst om en fascination af alt, hvad der er nordisk: velfærd, ligestilling, design, arkitektur, mad, mode og krimi. Men tv-serierne bidrager også selv til fascinationen med hver deres unikke udtryk. Hvad er det, som er så usædvanligt ved serierne? Bliv klogere på dine søndag aftener foran fjernsynet, når Jakob Isak Nielsen, lektor i film- og medievidenskab ved Aarhus Universitet, sætter de nordiske tv-seriers november-noir stemning under lup.

FÅ FORKLARINGEN PÅ SARAH LUNDS INTERNATIONALE SUCCES Nordiske tv-serier er en international succeshistorie. Det handler ikke mindst om en fascination af alt, hvad der er nordisk: velfærd, ligestilling, design, arkitektur, mad, mode og krimi. Men tv-serierne bidrager også selv til fascinationen med hver deres unikke udtryk. Hvad er det, som er så usædvanligt ved serierne? Bliv klogere på dine søndag aftener foran fjernsynet, når Jakob Isak Nielsen, lektor i film- og medievidenskab ved Aarhus Universitet, sætter de nordiske tv-seriers november-noir stemning under lup.
4 nov. 2016

Begivenhed

TitelNordiske nätter (Folkeuniversitet)
Forkortet titelhttp://nordiskenaetter.fuau.dk/media/6010/nordiske-naetter_program_2016_web.pdf?_ga=1.142017714.1046375454.1475483646
Dato04/11/201606/11/2016
AfholdelsesstedMoesgaard Museum
ByAarhus
LandDanmark

Projekter

Publikationer

Presse/medie

ID: 104808835