Periode | 16 jan. 2020 |
---|---|
Begivenhedstitel | Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik |
Begivenhedstype | Konference |
Placering | København NV, DanmarkVis på kort |
Grad af anerkendelse | National |
Emneord
- Moral
- Etik
- Moralisering
- Madkundskabsdidaktik
- Smagsdidaktik
- Den moralske smag
Dokumenter og Links
Relateret indhold
-
Projekter
-
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Projekter: Projekt › Forskning
-
Akademi for Madkundskabsdidaktik
Projekter: Projekt › Forskning
-
Smag for Livet - med smagen som brobygger
Projekter: Projekt › Forskning
-
Aktiviteter
-
Når den moralske smag bliver til velsmag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Publikation
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Bæredygtighed og 'den moralske smag'
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Teaching taste
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
-
Presse/medier