Kulturmødet Mors

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

Se relationer på Aarhus Universitet

Dokumenter

Casper Thrane - Taler

Karen Wistoft - Taler

Lars Qvortrup - Taler

Morten Christensen - Taler

Vær med til et underholdende
arrangement, hvor du bliver klogere
på smag. Fire forskere præsenterer
spændende viden om smag fra en
naturvidenskabelige og
kulturhistorisk vinkel og fortæller om
syv dimensioner på smag – både
den æstetiske, den sunde smag,
den moralske, den sansede smag,
den religiøse smag, den kærlig og
den smarte. Som en del af
præsentationen bliver der uddelt
smagsprøver, som relaterer til Mors
og oplæggene på scenen.
Arrangør: Aarhus Universitet
22 aug. 2019

Andet

AndetKulturmødet Mors
AfholdelsesstedNykøbing Mors
LandDanmark
ByNykøbing Mors
Periode22/08/201924/08/2019

    Emneord

  • Smag, Læring, Dannelse, Smagsmyndighed, Tværdisciplinær forskning, Gastrofysik, Didaktik

ID: 164138977