Beskrivelse
Forskningssymposium Madmæssig Mangfoldighed i MadkundskabsdidaktikPeriode | 26 aug. 2022 |
---|---|
Begivenhedstype | Seminar |
Placering | København NV, DanmarkVis på kort |
Grad af anerkendelse | National |
Emneord
- Mangfoldighed
- Madkundskabsdidaktik
- Elever
- Lærere
- Læring
- Undervisning
- Mad og måltider
- Anbefalinger
Dokumenter og Links
- 220530 Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab Wistoft et al.
Fil: application/pdf, 2,28 MB
Type: Tekstfil
Relateret indhold
-
Publikation
-
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Publikation: Bog/antologi/rapport › Rapport › Forskning
-
Yes I can cook a fish; Effects of a five week sensory-based experiential theme course with fish on 11- to 13- year old children’s food literacy and fish eating behaviour: a quasi-experimental study
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Smagsdidaktik i fag og formidling: Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt
Publikation: Bog/antologi/rapport › Bog › Forskning
-
Making Sense of Taste: Quality, Context, Community: Introduction to Special Issue
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Forord/efterskrift › Formidling
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Food Diversity in Home Economics Education
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Children’s cookbooks – learning by using recipes, cooking experiments and taste competence
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Projekter
-
Akademi for Madkundskabsdidaktik
Projekter: Projekt › Forskning