Food Week 2021
- Kristensen, H. L. (Deltager)
- Sfyra, K. (Deltager)
- Anders Hauer Møller (Deltager)
- Young, J. F. (Deltager)
- Larsen, L. B. (Deltager)
- Roland, I. S. (Deltager)
- Qian Janice Wang (Deltager)
- Nikoline Bach Hyldelund (Deltager)
- Skrivergaard, S. (Deltager)
- Rasmussen, M. K. (Deltager)
- Ozgenur Coskun (Deltager)
- Poulsen, N. A. (Deltager)
- Francisco Barbosa Escobar (Deltager)
- Thayna Mendanha (Deltager)
- Bak-Østerby, T. (Deltager)
- Bergonci, T. (Deltager)
- Paponov, I. (Deltager)
- Dennis Konnerup (Deltager)
- Institut for Fødevarer - Planter, Fødevarer & Bæredygtighed
- Institut for Fødevarer - Fødevarekvalitet, Perception & Samfund
- Institut for Fødevarer - Fødevarekemi
- Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer
- Institut for Fødevarer - Fødevareteknologi
- Institut for Fødevarer - Planter, Fødevarer og Klima
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus