Beskrivelse
Oplæg på temadag for ledere, pædagoger og køkkenmedarbejdere I Greve Kommune.Periode | 6 jun. 2016 |
---|---|
Begivenhedstitel | Mål og måltider fra 0-6 år |
Begivenhedstype | Seminar |
Placering | Hundige, DanmarkVis på kort |
Emneord
- Smagspædagogik
- Mad
- Måltider
- Dagtilbud
- Børn
- Kræsenhed
- Integritet
- Værdiafklaring
- Professionalitet
Dokumenter og Links
Relateret indhold
-
Publikation
-
Smagsdidaktisk reflektionsteori i faget madkundskab
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning
-
Mod en smagspædagogik: et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Dogmemad til børn & sundhedspædagoger: en artikel om Ny Nordisk Nudging
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Projekter
-
SmagForLivet
Projekter: Projekt › Forskning
-
Tværprofessionelt samarbejde omkring mad og måltider i dagtilbud
Projekter: Projekt › Forskning
-
Den Magiske Madkasse - følgeforskning og evaluering af pilotprojekt
Projekter: Projekt › Rådgivende projekt
-
Aktiviteter
-
Pædagogens rolle ift. mad og måltider i dagtilbud
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus