Artist talk – samtale: Savn, huller og tilblivelse

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

Se relationer på Aarhus Universitet

Dorthe Staunæs - Taler

Malou Juelskjær - Taler


Becoming er et poetisk univers af strikkede installationer og objekter. De er de fysiske udtryk for en proces, der handler om at gå ind i sorgen og savnet for at forandre dens greb i forsøget på at komme frem til sig selv på en ny måde. At skabe sig selv og blive til med det, der er, og alt det der slår sprækker eller ligefrem mangler.
Becomings objekter genfremstiller huller; konkrete huller i strikken, men også huller set som det, der er bristet, manglet, savnet. Af alt det der ikke var og ikke blev. Ligesom der er huller, der virker som potente mellemrum. Som rum man kan gemme sig i, og som man kan kravle ind i for at komme frem til, og blive til noget andet.
Delikat, blødt og transparent strik kombineret med tykke, stive og krakelerede overflader kan give en fornemmelse af noget forladt og dødt, men også af noget nærværende og levende. Af noget der bliver til.
Meget af strikken har fejl og huller, og ville i andre sammenhænge blive kasseret, men her får huller, sprækker og løbne masker værdi og betydning.
30 sep. 2018

Udstilling

UdstillingArtist talk – samtale: Savn, huller og tilblivelse
AfholdelsesstedOfficinet, Danske Kunsthåndværkeres udstilling Bredgade
LandDanmark
ByKøbenhavn
Periode30/09/201830/09/2018

ID: 134444987