Periode | 23 aug. 2023 → 26 aug. 2023 |
---|---|
På besøg fra | Kinjo Gakuin University (Japan) |
Besøgsgrad | Ph.d. |
Grad af anerkendelse | International |
Emneord
- Food
- Diversity
- Home economics
- Education
- Didactics
Dokumenter og Links
Relateret indhold
-
Publikation
-
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
-
Madkundskab
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kommentar/debat
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Taste: Making Sense of Food
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Food diversity in Home Economics Education: exemplified by Danish school research
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Projekter
-
Akademi for Madkundskabsdidaktik
Projekter: Projekt › Forskning
-
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Projekter: Projekt › Forskning