Department of Management

Optimalt design af fødevarer

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearchpeer-review

  • Anne C. Bech, Denmark
  • Erling Engelund, Denmark
  • Hans Jørn Juhl
  • Kai Kristensen, Denmark
  • Carsten Stig Poulsen, Denmark
  • Department of Marketing and Statistics
  • MAPP - Centre for Research on Customer Relations in the Food Sector
  • Value of Intangibles
Udformningen af fødevarer opfattes som et designproblem, det består i at omsætte markedskrav, belyst gennem markedsanalyser, til egenskaber ved de fremstillede produkter under hensyntagen til de dermed forbundne omkostninger. Denne oversættelse af forbrugerønsker antages at kunne ske effektivt gennem en integration af markedsanalyse og teknisk/sensorisk analyse i virksomhederne ved hjælp af redskaber fra kvalitetsstyringen. I artiklen gennemgås de to ofte adskilte analysetraditioner og en driftsøkonomisk model integration opstilles.
Translated title of the contributionOptimalt design af fødevarer
Original languageDanish
JournalLedelse og Erhvervsoekonomi
Volume57
Issue4
Pages (from-to)199-212
Number of pages14
ISSN0902-3704
Publication statusPublished - 1993

    Research areas

  • HHÅ forskning, MAPP

See relations at Aarhus University Citationformats

ID: 32314999